Sedat Peker 7. Video : SEDAT PEKER NE DİYOR, ASLINDA NE DEMEK İSTİYOR ... : Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır.

Sedat Peker 7. Video : SEDAT PEKER NE DİYOR, ASLINDA NE DEMEK İSTİYOR ... : Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır.. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı. Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında youtube üzerinden bir video serisi yayımlayama başlayan sedat peker, 'hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar' başlıklı 7. Bölüm yeni video yeni mekan. Sedat peker, 1993'te evinin önünde bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci uğur mumcu ve 1996'da lefkoşa'da öldürülen gazeteci kutlu adalı'nın cinayetlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve eski mi̇t'çi korkut eken'i işaret etti.

90'larda mehmet ağar ve korkut eken ile birlikte çalıştığını söyleyen peker, gazeteci kutlu adalı'nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın kokain işinde olduğu. Sedat peker, 1993'te evinin önünde bombalı saldırıda yaşamını yitiren gazeteci uğur mumcu ve 1996'da lefkoşa'da öldürülen gazeteci kutlu adalı'nın cinayetlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada eski i̇çişleri bakanı mehmet ağar ve eski mi̇t'çi korkut eken'i işaret etti. Türkiye'de bilinen siyasetçi ve iş adamlarını hedef alan ve uğur mumcu cinayeti ile ilgili iddialar ileri süren sedat peker'in. İşte sedat peker'in son videosundaki iddialar. Bu kez siyah gömlek giyen sedat peker yine konuşmaya yoklama alarak başladı ancak süleyman soylu 'nun yoklamasını almayacağını söyledi.

SEDAT PEKER NE DİYOR, ASLINDA NE DEMEK İSTİYOR ...
SEDAT PEKER NE DİYOR, ASLINDA NE DEMEK İSTİYOR ... from s2.dmcdn.net
Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Peker'in videosunda mekan ve kıyafet değişikliğinin yanı sıra, tahtada yazanlar ve kitaplar da merak konusu oldu. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı. Bu kez siyah gömlek giyen. Videosunda çekimlerini yaptığı mekanı değiştirdiği görüldü. İşte sedat peker'in son videosundaki iddialar. Peker, türkiye'den kendisini yakalamak için birilerinin geldiğini iddia ederek mekan değiştirdiğini açıkladı.

Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı.

Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz. Video #sedatpeker7 etiketiyle sosyal medyada ilk sıraya yükseldi. Sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun karısının iç çamaşırına. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Yayınladığı yedinci videoda i̇çişleri bakanı süleyman soylu'ya yönelik sert sözlerini sürdüren sedat peker, köpek tasmasıyla gezeceksin dedi. Sokağa inin dersem bilin ki kızımın başına silah dayamışlardır. Videosunda çekimlerini yaptığı mekanı değiştirdiği görüldü. İşte sedat peker youtube 7. Beni seven insanları toplayıp zulüm etmek istiyorlarmış. Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar başlığı ile 7'nci videosunu yükledi. Organize suç örgütü lideri sedat peker, yayınladığı 7. Beni seven insanları toplayıp zulüm etmek istiyorlarmış. Bu kez siyah gömlek giyen. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı.

Sedat Peker'den çok konuşulacak yeni video! Bu kez Bakan ...
Sedat Peker'den çok konuşulacak yeni video! Bu kez Bakan ... from i.medyatava.com
Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Son günlerde ülkemizin gündemine açıklamalarıyla yön veren suç örgütü lideri sedat peker, youtube hesabı üzerinden yeni bir video daha yayınladı! Bu kez siyah gömlek giyen. İşte sedat peker'in son videosundaki iddialar. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Faili meçhul cinayetlerden uyuşturucu ticaretine. Video ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı.

Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar.

Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz. Sedat peker, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun karısının iç çamaşırına. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Son günlerde ülkemizin gündemine açıklamalarıyla yön veren suç örgütü lideri sedat peker, youtube hesabı üzerinden yeni bir video daha yayınladı! Organize suç örgütü lideri sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Sedat peker uyuşturucu trafiğinde ara durak ülke olarak kullanılan ülkenin dominik değil panama olduğunu söyleyerek yaptığı açıklamanın dil sürçmesinden kaynaklandığını söyledi. Sedat peker'in masasında yine not kağıtları vardı ancak bu kez kitap yoktu. Organize suç örgütü lideri sedat peker'in, 7. Muğla i̇l emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla. Peker'in kayıt yaptığı yeri değiştirdiği de fark edildi. Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı.

İçişleri bakanı süleyman soylu'nun karısının iç çamaşırının arkasına saklanıyor sözlerinin ardından peker'in sert bir video çekmesi bekleniyordu. Sedat peker 7.videoyu yayımladı dikkat çeken bomba isim. Bu kez siyah gömlek giyen. Bölüm yeni video yeni mekan. Sabah erken saatlerde yayınlanan video 2.5 milyon izlenmiş şuana kadar.

Sedat Peker'den 3. Video: Derin Devletçiler, Pelikancılar ...
Sedat Peker'den 3. Video: Derin Devletçiler, Pelikancılar ... from d.olay53.com
Organize suç örgütü lideri olmakla suçlanan sedat peker, büyük ilgi gören video serisinin 7'ncisini bu sabah youtube hesabından paylaştı. Paylaştığı video 'da bununla ilgili de tepki gösteren sedat peker'in videosuna ulaşabilirsiniz. Sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. 90'larda mehmet ağar ve korkut eken ile birlikte çalıştığını söyleyen peker, gazeteci kutlu adalı'nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiği, binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım'ın kokain işinde olduğu. Organize suç örgütü lideri sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar başlığı ile 7'nci videosunu yükledi. İçişleri bakanı süleyman soylu'nun trt haber canlı yayınında sarf ettiği, karısının iç çamaşırına sığınamaz kimse, edepsiz. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti.

Organize suç örgütü lideri sedat peker, hayata korkusuzca bakanlar, ölümden korkmazlar başlığı ile 7'nci videosunu yükledi.

Beni seven insanları toplayıp zulüm etmek istiyorlarmış. Sosyal medya uygulaması youtube üzerinden videolar yayınlamaya devam eden sedat peker'in binali yıldırım'ın oğlu erkam yıldırım ile ilgili ortaya attığı şok iddialar gündeme bomba gibi düştü. Darbe için zemin hazırlıyor iddialarına yanıt verdi: Sedat peker 7'nci videoyu yayımladı. Organize suç örgütü lideri sedat peker, sosyal paylaşım sitesi youtube'dan yayınladığı video serisinin 7.sini yayınladı. Kendisine yönelik operasyonlar sonrasında youtube üzerinden bir video serisi yayımlayama başlayan sedat peker, 'hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar' başlıklı 7. Sedat peker 7.videoyu yayımladı dikkat çeken bomba isim. Sedat peker, kamuoyu tarafından sabırsızlıkla beklen videosunun yedincisini de yayınladı. Hakkında kırmızı bülten çıkartılan sedat peker, youtube'da hayata korkusuzca bakanlar, ölümden de korkmazlar başlıklı 7'inci videosunda iddialarına devam etti. Videoda sedat peker'in siyah gömlek giydiği ve dekoru değiştirdiği görülüyor. Bu kez siyah gömlek giyen. Test video gamıng gündem vitrin yazıo diğer. Şimdi uluslararası hukuk öğreniyorum günlerdir.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook